Woonverzekering Zaandam Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Zaandam. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zaandam juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kookboeken en tassen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zaandam? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Generali of Univé werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wilbertoord verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-zaandam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zaanstad? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zaandam is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €505.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zaandam
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Zaandam moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zaandam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Zaandam nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Vijlen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zaandam

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 oplopend tot €4.450.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Zaandam
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met het UWV of conflict met makelaar. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (vanaf €37,70 tot wel €35,55 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zaandam op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?