Woonverzekering Lievelde Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Lievelde. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als Avéro Achmea en Univé die schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lievelde april 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, water, vandalisme, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als boeken en koffers? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Lievelde? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA en Independer faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Landgraaf verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lievelde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oost Gelre? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Lievelde kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €375.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Lievelde
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Lievelde probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lievelde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Lievelde complementeren met meerdere belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Hoogvliet afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lievelde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.400.000 tot €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lievelde
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever of conflict met een schadehersteller. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,90 tot €32,10 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lievelde op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering