Woonverzekering Zetten Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Zetten. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Generali en SNS die schade veroorzaakt door bliksem, brand, water, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zetten april 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, vandalisme, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals levensmiddelen of schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zetten? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Univé verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Miste verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zetten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Overbetuwe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en roet. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zetten is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €485.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zetten
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Zetten zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zetten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Zetten complementeren met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Vollenhove afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zetten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding + kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 oplopend tot €4.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Zetten
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan sociale wetgeving en conflict na autoschade. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €38,10 tot en met €36,35 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zetten voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?