Woonverzekering Axel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Axel. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende partijen als Bovag en Independer die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, inbraak afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Axel mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als koffiezetapparaat of kampeeruitrusting? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Axel? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + ZLM zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Akmarijp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-axel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terneuzen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. blikseminslag en schroeischade. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Axel is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €395.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Axel
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Axel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Axel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Axel nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wintelre afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze unieke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Axel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.250.000 tot €3.800.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Axel
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering of verhalen van schade. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf zo’n €32,70 t/m €24,75 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Axel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering