Woonverzekering Garrelsweer Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Garrelsweer. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals DAK en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Garrelsweer juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kruiden en tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Garrelsweer? Start à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon + Nederlanden van Nu bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Enschede verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-garrelsweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Loppersum? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en vandalisme. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Garrelsweer kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €525.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Garrelsweer
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Garrelsweer zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Garrelsweer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Garrelsweer aanvullen met enkele praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering De Wilgen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad + sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Garrelsweer

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.500.000 tot wel €3.750.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Garrelsweer
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan ontslag & terugvorderen van schade. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €31,40 oplopend tot €29,75 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Garrelsweer online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?