Woonverzekering Castelre Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Castelre. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire partijen als ASR Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Castelre mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, water, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair en salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Castelre? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en InShared zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bourtange verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-castelre


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Baarle-Nassau? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en schroeischade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Castelre kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte wasmachine. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €310.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Castelre
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Castelre probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Castelre

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Castelre uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Apeldoorn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Castelre

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot wel €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Castelre
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil met school van de kinderen of geschil met een verzekeraar. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €28,90 tot en met €24,00 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Castelre voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering