Woonverzekering Stramproy Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Stramproy. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en Zelf die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stramproy april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als verlichting en zonnepanelen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Stramproy? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + SNS faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Sluiskil verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stramproy


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Weert? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of vandalisme. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of gaslekken? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Stramproy kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €400.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stramproy
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Stramproy moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Stramproy

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Stramproy aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Riel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stramproy

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €950.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stramproy
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout & geschil met een verzekeraar. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €35,80 t/m €37,50 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Stramproy voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering