Woonverzekering Meeuwen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Meeuwen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als EAG Assuradeuren en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. storm, brand, water, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Meeuwen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als koffiezetapparaat en dressoir? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Meeuwen? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals Generali + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lottum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-meeuwen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aalburg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en brandblussing. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Meeuwen is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €660.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Meeuwen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Meeuwen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Meeuwen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Meeuwen completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Klaaswaal afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en kleding. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Meeuwen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.200.000 tot zo’n €2.500.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Meeuwen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt of conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €24,05 tot €27,15 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Meeuwen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering