Woonverzekering Casteren Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Casteren. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Zelf die schade als gevolg van storm, water, bliksem, inbraak verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Casteren april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, brand, inbraak, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als radio of laptop? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Casteren? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + Lancyr hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bovenkarspel verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-casteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bladel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Casteren is altijd een risico. De Flippermethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Casteren
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Casteren gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Casteren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Casteren uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Appeltern afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat of een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Casteren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn krassen op de auto + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 oplopend tot €3.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Casteren
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & conflict met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €37,45 tot en met €28,50 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Casteren afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering