Woonverzekering Zuiderwoude Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zuiderwoude. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als bijv. Allsecur en ZLM die schade zoals storm, inbraak, water, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuiderwoude april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, water, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als spelcomputers en salontafel? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuiderwoude? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Wons verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zuiderwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Waterland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Zuiderwoude is altijd een risico. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is opbollend laminaat. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €615.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuiderwoude
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Zuiderwoude moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zuiderwoude

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Zuiderwoude aanvullen met extra praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Wouterswoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader & kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zuiderwoude

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot €2.700.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuiderwoude
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel of erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (vanaf €34,20 tot en met €30,80 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zuiderwoude op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering