Woonverzekering Broek op Langedijk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Broek op Langedijk. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als Allianz en ING die schade veroorzaakt door water, vandalisme, brand, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Broek op Langedijk maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kristal en tuingereedschap? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Broek op Langedijk? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals HEMA of OHRA zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Blankenham verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-broek-op-langedijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Langedijk? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of plundering. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Broek op Langedijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €430.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Broek op Langedijk
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Broek op Langedijk probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Broek op Langedijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Broek op Langedijk aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Aldtsjerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze additionele verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Broek op Langedijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.250.000 tot zo’n €3.100.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,85 (per maand). Check ook OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Broek op Langedijk
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €24,10 tot wel €31,10 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Broek op Langedijk op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?