Woonverzekering Bovenkarspel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Bovenkarspel. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als De Goudse en London Verzekeringen die schade zoals brand, storm, water, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bovenkarspel juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, brand, water, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als haarden en wasdroger? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Bovenkarspel? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en SNS zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Berkenwoude verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-bovenkarspel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Stede Broec? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Bovenkarspel kan ook jou gebeuren. Insluipen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan lekkage. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €650.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bovenkarspel
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Bovenkarspel gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bovenkarspel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Bovenkarspel aanvullen met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Abbekerk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bovenkarspel

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere besmeurde meubels en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €3.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Bovenkarspel
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en geluidsoverlast. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €34,30 tot en met €34,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bovenkarspel afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering