Woonverzekering Abbekerk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Abbekerk. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals Allianz en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van storm, bliksem, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Abbekerk juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als meubilair of koffers? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Abbekerk? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of ZLM zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zoetermeer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-abbekerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of roet. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Abbekerk is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Abbekerk
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Abbekerk moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Abbekerk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Abbekerk nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Well afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en kleding. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Abbekerk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een barst in het scherm + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €2.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Abbekerk
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €36,60 oplopend tot €32,65 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Abbekerk online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering