Woonverzekering Ruurlo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Ruurlo. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders als ANWB en Independer die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ruurlo mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als glaswerk en wasmachine? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ruurlo? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en Nederlanden van Nu verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rekken verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ruurlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Berkelland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ruurlo kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een kapotte kit voeg. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schutting. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €405.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ruurlo
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ruurlo probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ruurlo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Ruurlo complementeren met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Onna afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ruurlo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot ruim €4.250.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ruurlo
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €34,00 t/m €29,25 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ruurlo afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering