Woonverzekering Appeltern Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Appeltern. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als DAK en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Appeltern juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, vandalisme, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals mixer of stofzuiger? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Appeltern? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ANWB + London Verzekeringen verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Abbekerk verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-appeltern


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in West Maas en Waal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of ontploffing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Appeltern is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €320.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Appeltern
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Appeltern eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Appeltern

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Appeltern completer maken met diverse interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Wijnjewoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Appeltern

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel of geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.150.000 tot zo’n €3.050.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Appeltern
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfenis en bij aankoop van een huis. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €29,60 tot wel €35,55 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Appeltern op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering