Woonverzekering Klaaswaal Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Klaaswaal. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Allianz en ZLM die schade door o.a. inbraak, storm, brand, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Klaaswaal juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere water, vandalisme, storm, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers en autoped? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Klaaswaal? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Aon Direct + Polis Direct bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: IJsselmuiden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-klaaswaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Cromstrijen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als storm en schroeischade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Klaaswaal kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €295.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Klaaswaal
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Klaaswaal moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Klaaswaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Klaaswaal completer maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij handige info (of bekijk woonverzekering Havelterberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Klaaswaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.150.000 tot €3.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klaaswaal
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en geschil over de uitkering. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,15 tot €26,85 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Klaaswaal afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering