Woonverzekering Havelterberg Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Havelterberg. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en Lancyr die schade zoals water, vandalisme, inbraak, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Havelterberg juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, brand, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als wandversiering en cv-ketel? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Havelterberg? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als De Goudse en Unigarant hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Groet verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-havelterberg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en omvallen van bomen. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Havelterberg is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €315.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Havelterberg
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Havelterberg probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Havelterberg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Havelterberg complementeren met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Eleveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke polis betaalt uit bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Havelterberg

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €2.500.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Havelterberg
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,65 t/m €34,60 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Havelterberg afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering