Woonverzekering Epen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Epen. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade door o.a. waterschade of inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Epen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als boeken en centrifuge? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Epen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz en Interpolis zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Edam verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-epen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gulpen-Wittem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en olie. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Epen kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €330.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Epen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Epen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Epen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Epen nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Castenray afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze mogelijke polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Epen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot zo’n €3.750.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Epen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan reorganisatie of conflict na autoschade. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €35,75 t/m €37,95 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Epen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?