Woonverzekering Castenray Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Castenray. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en SNS die schade zoals water, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Castenray juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als aardewerk of centrifuge? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Castenray? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + Interpolis verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boven-Leeuwen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-castenray


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Castenray is altijd een risico. Kerntrekken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €695.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Castenray
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Castenray gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Castenray

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Castenray completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Appelscha afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera + een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Castenray

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.250.000 tot zo’n €4.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Castenray
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie of conflict over pensioenuitkeringen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere opties.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €31,30 t/m €32,90 p/maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Castenray vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering