Woonverzekering Westervoort Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Westervoort. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als Avéro Achmea en Turien en Co die schade door o.a. brand, storm, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Westervoort juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als wandversiering of linnen- en beddengoed? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Westervoort? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of ZLM verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Walsoorden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-westervoort


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westervoort? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm en rook. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Westervoort kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of een kapotte leiding. Typische schade is een kapotte koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €335.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Westervoort
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Westervoort probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Westervoort

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Westervoort completer maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Tijnje afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze extra polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westervoort

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot ruim €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westervoort
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een bank of huur- en verhuurgeschillen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €30,15 tot wel €26,15 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Westervoort op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?