Woonverzekering Formerum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Formerum. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen als Aon Direct en Klaverblad die schade zoals storm, water, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Formerum juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, storm, vandalisme, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als frituurpan en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Formerum? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aegon of Zelf faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Ell verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-formerum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Terschelling? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en roet. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Formerum kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €440.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Formerum
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Formerum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Formerum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Formerum uitbreiden met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering De Krim afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad & een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Formerum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een gebroken ruit en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot zo’n €3.100.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Formerum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen of conflict over verzekering. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (vanaf €26,25 tot €32,70 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Formerum online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering