Woonverzekering Vredepeel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Vredepeel. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire partijen zoals EAG Assuradeuren en SNS die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vredepeel februari 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als cd-speler en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vredepeel? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of Zelf hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Veeningen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-vredepeel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Vredepeel kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vredepeel
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Vredepeel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vredepeel

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Vredepeel aanvullen met extra interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Spui afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vredepeel

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot zo’n €4.350.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Vredepeel
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan studiefinanciering of conflict over verzekering. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,35 tot wel €33,55 p/maand in februari 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vredepeel op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?