Woonverzekering De Krim Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van De Krim. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door water, brand, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in De Krim april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, water, vandalisme, storm, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kruiden en salontafel? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Krim? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + ING verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Buggenum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-de-krim


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hardenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en vandalisme. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in De Krim is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €450.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Krim
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in De Krim probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in De Krim

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in De Krim nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Balkbrug afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Krim

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop + kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €4.350.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,35 (per maand). Check ook nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Krim
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met aannemer. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €31,75 tot en met €31,00 p/maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering De Krim afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering