Woonverzekering Tijnje Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Tijnje. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als bijv. Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade door o.a. inbraak, water, brand, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tijnje juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, water, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als bestek en hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tijnje? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bovag + Turien en Co werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Stitswerd verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-tijnje


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Opsterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade of poging tot inbraak. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Tijnje kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €250.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Tijnje
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Tijnje moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tijnje

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Tijnje complementeren met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Bosch afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tijnje

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot zo’n €3.250.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tijnje
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt en verkeersongeluk. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €37,70 tot en met €33,85 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Tijnje op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering