Woonverzekering Stitswerd Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Stitswerd. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen waaronder Aegon en London Verzekeringen die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stitswerd april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, diefstal, water, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals stoffering en matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Stitswerd? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als HEMA + InShared hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Slijkenburg verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stitswerd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Eemsmond? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm en smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Stitswerd kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en een lek waterbed. Typische schade is een ondergelopen kelder. In de regel wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €590.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stitswerd
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Stitswerd probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stitswerd

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Stitswerd complementeren met enkele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Rhenen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat en drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stitswerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.100.000 tot zo’n €4.600.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stitswerd
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan problemen op het werk en geschillen over een motorrijtuig. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €30,70 t/m €34,45 p/maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stitswerd op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering