Woonverzekering Echtenerbrug Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,75 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Echtenerbrug. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders waaronder BLG wonen en Univé die schade veroorzaakt door bliksem, water, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Echtenerbrug juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, storm, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals horloges en cv-ketel? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Echtenerbrug? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse of Zelf hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Diever verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-echtenerbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Echtenerbrug kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Vaak is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €500.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Echtenerbrug
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Echtenerbrug zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Echtenerbrug

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Echtenerbrug completer maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Bosschenhoofd afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze extra modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Echtenerbrug

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan vlekken op kleding & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Echtenerbrug
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag of conflict over aankoop auto. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €36,85 t/m €31,10 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Echtenerbrug vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?