Woonverzekering Bosschenhoofd Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Bosschenhoofd. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals ANWB en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bosschenhoofd juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kamerplanten of sjaals? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bosschenhoofd? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en ZLM hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bergschenhoek verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bosschenhoofd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Halderberge? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en olie. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Bosschenhoofd is altijd een risico. Kerntrekken of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Meestal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €630.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bosschenhoofd
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Bosschenhoofd probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bosschenhoofd

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Bosschenhoofd uitbreiden met enkele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Aardenburg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bosschenhoofd

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 tot €4.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Bosschenhoofd
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt en geschillen over een motorrijtuig. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €28,00 tot €28,15 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bosschenhoofd op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering