Woonverzekering Aardenburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Aardenburg. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals BLG wonen en Nationale Nederlanden die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aardenburg juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, storm, brand, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als cd-speler of matrassen? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aardenburg? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Ditzo of OHRA verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zijdewind verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-aardenburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sluis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag of brandblussing. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Aardenburg kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €415.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Aardenburg
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Aardenburg moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Aardenburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Aardenburg uitbreiden met diverse handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Wehl afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Aardenburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte vaas of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf €1.350.000 tot ruim €4.800.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Aardenburg
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente & conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €34,05 tot wel €26,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Aardenburg afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?