Woonverzekering Wehl Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Wehl. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld FBTO en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van inbraak, water, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wehl juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als afzuigkap en wasdroger? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wehl? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of SNS bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Vorstenbosch verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wehl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Doetinchem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Wehl is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €505.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wehl
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Wehl moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wehl

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Wehl nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Teerns afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wehl

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Onder andere een deuk in de auto + kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wehl
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering & conflict over aankoop auto. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €26,15 tot wel €30,20 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wehl online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering