Woonverzekering Vorstenbosch Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Vorstenbosch. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote aanbieders waaronder DAK en Zelf die schade zoals storm, vandalisme, brand, bliksem dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vorstenbosch mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als uurwerken en kostuums? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Vorstenbosch? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen + Turien en Co verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Veen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-vorstenbosch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bernheze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als waterschade of schroeischade. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Vorstenbosch kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vorstenbosch
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Vorstenbosch eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vorstenbosch

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Vorstenbosch uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Spijkenisse afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer of een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vorstenbosch

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.550.000 tot zo’n €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Vorstenbosch
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie & geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €27,45 oplopend tot €28,00 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vorstenbosch op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering