Woonverzekering Biddinghuizen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Biddinghuizen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade door o.a. water, inbraak, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Biddinghuizen april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, inbraak, brand, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als levensmiddelen of bank? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Biddinghuizen? Start direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en ING faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Barchem verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-biddinghuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dronten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en schroeischade. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Biddinghuizen is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €635.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Biddinghuizen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Biddinghuizen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Biddinghuizen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Biddinghuizen complementeren met een paar handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je handige info (of bekijk woonverzekering Zuiderwoude afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad en sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Biddinghuizen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een barst in het scherm en ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag van €1.450.000 tot wel €2.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,45 (per maand). Check ook Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Biddinghuizen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan pensioenen of in beslag genomen auto e.d.. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies variëren significant (beginnend bij €33,05 t/m €27,55 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Biddinghuizen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?