Woonverzekering Barchem Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,65 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Barchem. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als Delta Lloyd en nowGo die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Barchem juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichting en cv-ketel? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Barchem? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ANWB en Turien en Co zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Andelst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-barchem


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lochem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade en diefstal. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Barchem kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €360.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Barchem
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Barchem zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Barchem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Barchem aanvullen met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je praktische info (of bekijk woonverzekering Wons afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Barchem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot ruim €4.500.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Barchem
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen en bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €31,70 tot wel €24,05 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Barchem vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?