Woonverzekering Andelst Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Andelst. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Aon Direct en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, water, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Andelst juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, water, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als haarden en sofa? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Andelst? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of London Verzekeringen hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Limburg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-andelst


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Overbetuwe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Andelst kan iedereen gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €560.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Andelst
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Andelst gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Andelst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Andelst uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Wierden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Andelst

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €4.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,30 (per maand). Check ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Andelst
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan reorganisatie of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €27,05 oplopend tot €32,75 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Andelst afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering