Woonverzekering Enumatil Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Enumatil. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade als gevolg van storm, water, brand, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Enumatil april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. water, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als stoffering en jacks? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Enumatil? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA en Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eck en Wiel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-enumatil


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leek? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand of poging tot inbraak. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Enumatil kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €595.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Enumatil
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Enumatil moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Enumatil

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Enumatil completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Capelle aan den IJssel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Enumatil

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel & fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.200.000 tot ruim €3.950.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Enumatil
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag & conflicten over huur. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €37,20 tot en met €27,80 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Enumatil op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering