Woonverzekering Eck en Wiel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Eck en Wiel. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en OHRA die schade zoals inbraak, vandalisme, water, brand verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eck en Wiel mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, inbraak, water, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals frituurpan of iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eck en Wiel? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allsecur + Zelf hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dieverbrug verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eck-en-wiel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Buren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Eck en Wiel is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en een gesprongen waterleiding. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een lek dag. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €310.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Eck en Wiel
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Eck en Wiel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eck en Wiel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Eck en Wiel nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Botlek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele dekkingis er bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eck en Wiel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot zo’n €2.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Eck en Wiel
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €25,95 t/m €28,55 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eck en Wiel voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering