Woonverzekering Dieverbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Dieverbrug. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals ANWB en nowGo die schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, water dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dieverbrug juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, brand, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals verlichtingsornamenten of hoeden? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Dieverbrug? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en ING bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: de Hoef verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dieverbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westerveld? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Dieverbrug kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dieverbrug
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Dieverbrug gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dieverbrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Dieverbrug completer maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Beringe afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Dieverbrug

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot zo’n €4.950.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 (per maand). Check ook Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dieverbrug
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €32,90 tot wel €31,80 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Dieverbrug vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering