Woonverzekering de Hoef Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in de Hoef. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in de Hoef juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als game consoles of koffers? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering de Hoef? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als DAK of Reaal bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bruinisse verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-hoef


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Ronde Venen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en poging tot inbraak. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in de Hoef is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €450.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in de Hoef
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in de Hoef zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in de Hoef

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in de Hoef completer maken met verschillende praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Bakel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & viool. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten de Hoef

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot zo’n €3.150.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering de Hoef
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau of conflict over aankoop auto. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €38,45 tot en met €32,15 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering de Hoef op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?