Woonverzekering Zieuwent Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Zieuwent. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als bijv. Aegon en ING die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, storm afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zieuwent juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, diefstal, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als afzuigkap en Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zieuwent? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Witte Paarden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-zieuwent


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oost Gelre? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of ontploffing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zieuwent is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zieuwent
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Zieuwent eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zieuwent

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Zieuwent nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Vorchten afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader of een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zieuwent

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €4.450.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,65 (per maand). Check ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Zieuwent
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan tuchtzaken & conflict met de bank. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €29,80 oplopend tot €26,50 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zieuwent vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?