Woonverzekering Bruinisse Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Bruinisse. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door bliksem, water, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bruinisse mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, water, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kookboeken of kleding? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bruinisse? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Blokzijl verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bruinisse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand en roet. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Bruinisse kan ook jou overkomen. Insluipen of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €265.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Bruinisse
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Bruinisse moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bruinisse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Bruinisse nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Ameide afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bruinisse

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit & ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €1.250.000 tot wel €3.750.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bruinisse
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €24,75 oplopend tot €32,70 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bruinisse voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?