Woonverzekering Visvliet Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Visvliet. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. DAK en Reaal die schade zoals brand, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Visvliet juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als vitrages of centrifuge? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Visvliet? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aegon of SNS zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uithuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-visvliet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zuidhorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Visvliet is altijd een risico. De Roemeense methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte koelkast. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €290.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Visvliet
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Visvliet eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Visvliet

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Visvliet nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Smakt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Visvliet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto of geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij variërend van €900.000 tot €4.500.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Visvliet
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan medische fout & geschil met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,85 tot en met €36,15 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Visvliet online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering