Woonverzekering Sint Maarten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Sint Maarten. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. FBTO en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Maarten februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als naai- en breimachine en gereedschap? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint Maarten? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schalsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-sint-maarten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schagen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Sint Maarten is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €450.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Maarten
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Sint Maarten probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Maarten

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Sint Maarten complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Ouwster-Nijega afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sint Maarten

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels of medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij variërend van €1.300.000 oplopend tot €4.850.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Maarten
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn en conflict over wonen. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele modules.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €30,30 tot en met €35,10 p/maand in februari 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sint Maarten vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering