Woonverzekering Ouwster-Nijega Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Ouwster-Nijega. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals Allianz en Independer die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, water afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ouwster-Nijega mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als fornuis en wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ouwster-Nijega? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Ditzo of Klaverblad hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oostrum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ouwster-nijega


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Ouwster-Nijega is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en een gesprongen waterleiding. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouwster-Nijega
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Ouwster-Nijega eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ouwster-Nijega

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Ouwster-Nijega nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Niekerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ouwster-Nijega

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €900.000 tot €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ouwster-Nijega
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie of conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €38,55 tot en met €34,10 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ouwster-Nijega online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering