Woonverzekering Dearsum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Dearsum. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Allsecur en Nationale Nederlanden die schade zoals brand, inbraak, storm, water afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dearsum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, brand, storm, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kruiden en bank? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Dearsum? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of SNS hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Castelre verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-dearsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Dearsum kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €325.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dearsum
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Dearsum probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dearsum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Dearsum nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Beemte Broekland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dearsum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een kapotte telefoon + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €950.000 oplopend tot €3.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,75 (per maand). Check ook Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Dearsum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt of erfafscheidingen e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €32,30 tot wel €34,75 p/maand in juli 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dearsum vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering