Woonverzekering Oostrum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Oostrum. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als Centraal Beheer en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, storm, water, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oostrum juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, water, diefstal, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als haarden of weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oostrum? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Europeesche + Interpolis zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ochten verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oostrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venray? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Oostrum kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €585.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostrum
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Oostrum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oostrum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Oostrum aanvullen met meerdere handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Middenbeemster afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze extra dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oostrum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot €3.900.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostrum
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen en conflict over reparatie auto. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €26,70 tot wel €34,70 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oostrum voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?