Woonverzekering Ochten Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Ochten. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en ING die schade door o.a. storm, brand, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ochten mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als gordijnrails en petten? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ochten? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Interpolis verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwkuijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ochten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Neder-Betuwe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of schroeischade. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Ochten is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of een lekkende kraan. Typische schade is een opbollende vloer. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan kapotte ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €450.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ochten
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Ochten eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ochten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Ochten nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Maasdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ochten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.200.000 tot €3.250.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ochten
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen of conflict met een automobilist. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €31,55 oplopend tot €26,80 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ochten vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?