Woonverzekering Nieuwkuijk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Nieuwkuijk. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwkuijk juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als cd-speler en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuwkuijk? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche en Nederlanden van Nu werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Muiderberg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwkuijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heusden? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nieuwkuijk is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en gesprongen leidingen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan lekkage. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €345.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwkuijk
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Nieuwkuijk eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwkuijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Nieuwkuijk complementeren met diverse praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Lienden afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuwkuijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer en medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot zo’n €4.800.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwkuijk
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €28,65 oplopend tot €26,60 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwkuijk afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering