Woonverzekering Tilligte Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Tilligte. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, storm, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tilligte mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als naai- en breimachine of salontafel? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tilligte? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + Univé werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Stolwijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-tilligte


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dinkelland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Tilligte kan iedereen gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €585.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Tilligte
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Tilligte zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tilligte

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Tilligte uitbreiden met een aantal praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Saasveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tilligte

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij van €1.100.000 oplopend tot €3.350.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tilligte
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €37,40 tot en met €34,20 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tilligte online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?