Woonverzekering Saasveld Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Saasveld. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. BLG wonen en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, brand, vandalisme afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Saasveld juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, storm, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als muziekinstrumenten of lingerie? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Saasveld? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en Turien en Co zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rhoon verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-saasveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dinkelland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade of smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Saasveld is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €650.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Saasveld
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Saasveld eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Saasveld

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Saasveld nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Oosterhout afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader & sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Saasveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €950.000 tot wel €4.650.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Saasveld
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & terugvorderen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,35 tot en met €29,05 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Saasveld vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?