Woonverzekering America Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van America. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders waaronder Bruns ten Brink en Turien en Co die schade als gevolg van water, brand, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in America juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als bestek of strijkbout? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering America? Start meteen met direct onze vergelijker! Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Zwartsluis verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-america


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Horst aan de Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring en roet. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in America kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €450.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in America
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in America gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in America

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in America aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Westwoud afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering America

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte laptop + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot €2.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering America
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil met de werkgever of conflict na autoschade. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €26,30 oplopend tot €30,55 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering America online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?