Woonverzekering Hendrik-Ido-Ambacht Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. HEMA en Zelf die schade door o.a. storm, inbraak, bliksem, water afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als televisie of prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hendrik-Ido-Ambacht? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Generali + Lancyr hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Harreveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hendrik-ido-ambacht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hendrik-Ido-Ambacht kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Vaak is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €470.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hendrik-Ido-Ambacht
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Hendrik-Ido-Ambacht eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hendrik-Ido-Ambacht

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Ezinge afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hendrik-Ido-Ambacht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot wel €4.700.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hendrik-Ido-Ambacht
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict bij aankoop huis. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €32,65 tot wel €28,00 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hendrik-Ido-Ambacht online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering